Fresh FM Playlist

Luister mee: Player openen Windows Media-stream WinAmp-stream

Nu op Fresh FM: Pep And Rash - Love The One You're With

Jason Derulo - Breathing

Jason Derulo - Breathing (Official Video)
Jason Derulo’s "Everything Is 4" album is available now on iTunes. Download it here: The album features smash hit “Want To Want Me” and brand new single "Get Ugly"! See below for the official tracklisting: 1. Want To Want Me 2. Cheyenne 3. Get Ugly 4. Pull Up 5. Love Like That (Feat. K Michelle) 6. Painkiller (Feat Meghan Trainor) 7. Broke (Feat. Stevie Wonder & Keith Urban) 8. Try Me (Feat. Jennifer Lopez & Matoma) 9. Love Me Down 10. Trade Hearts (Feat. Julia Michaels) 11. X2CU CONNECT WITH JASON DERULO Official Website: Facebook: Twitter: Instagram:

04:08  • 
(159.474 stemmen)  •  37.277.047 weergaven

Op YouTube bekijken »

Wanneer gedraaid

Dit nummer is in totaal 462 keer gedraaid, maar niet in de afgelopen 30 dagen.

Reageer op deze plaat


Multi Player

Fresh FM Multi Player

Luister gemakkelijk Fresh FM op je computer zonder browser!

Downloaden »



Uw advertentie hier?

Contact opnemen »